Yeni sezon ürünler
APT PRESTIGE TOPTAN
Yeni sezon ürünler
APT PRESTIGE TOPTAN
Erkeklerin şık görünmesi için doğru gömlek nasıl seçilir?

Erkeklerin şık görünmesi için doğru gömlek nasıl seçilir?

Bu yazımda erkekler için gömleklerin kullanım alanları ve popüler olan sizi şık gösterecek gömlek türlerinden bahsettim.Siz de nerede hangi gömleği giyeceğiniz konusunda kararsız kaldıysanız yazdıklarım sizin doğru seçim yapmanızda yardımcı olacaktır. Erkeklerin şık ve stil sahibi görünmelerine yardımcı olabilecek bazı gömlek türleri :

1. Düz Renkli Düğmeli Gömlekler: Koyu renkli veya beyaz düğmeli gömlekler, herhangi bir şık etkinlik veya iş ortamı için uygun bir seçenektir. Kaliteli bir kumaş tercih ederek ve uygun bir beden seçerek şıklığınızı artırabilirsiniz.

2. Desenli Gömlekler: Desenli gömlekler, biraz daha canlı ve eğlenceli bir görünüm sağlar. İnce çizgiler, küçük noktalar veya hafif geometrik desenler gibi daha sade desenler tercih edilebilir.

3. Polo Yaka Gömlekler: Polo yaka gömlekler, rahat ve şık bir görünüm sağlar. İş casual tarzı veya gündelik kombinler için idealdir. Farklı renklerde ve desenlerde bulunabilir.

4. Oxford Gömlekler: Oxford gömlekler, daha formal bir stil arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Kaliteli kumaşları ve düz renkleriyle hem şık hem de zariftir.

5. Denim Gömlekler: Şık bir şekilde kombinlendiğinde denim gömlekler de harika bir seçenektir. Farklı stillerde ve yıkama tonlarında bulunurlar. Daha resmi bir ortamda kullanılacaksa koyu renkli ve düz modeller tercih edilebilir.

6. Flanel Gömlekler: Kış aylarında şık görünmek istiyorsanız, flanel gömlekler harika bir seçim olabilir. Sıcak tutan kumaşları ve çeşitli renk seçenekleriyle hem rahat hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Unutmayın, seçeceğiniz gömleklerin üzerinize tam oturması çok önemli. Uygun bir uyum seçmek tarzınızı ve görünümünüzü ön plana çıkaracaktır. Ayrıca gömleklerinizi birbiriyle iyi uyum sağlayan diğer giysilerle tamamlamak da önemlidir.

Doğru kombinasyonu yapmanıza yardımcı olması için blogumdaki diğer yazılarımı da okuyabilirsiniz.

https://medium.com/@paksoy59